Ope etter avtale måndag - fredag 10-18 og laurdag 10-15. Ring vinbonden 95969809 viss du vil besøka gardsbutikken.
Mengde: 110 gram. Framstilt av: Råsaft av vindruer, sukker, fruktpektin. 1 dl råsaft og 75 g tilsett sukker per 100 g vare. Oppbevar kaldt og mørkt. Haldbar uopna 6-12 månader etter produksjon. Opna: 1 månad i kjøleskap.
Pris:
75,-
Pris:
150,-
Pris:
100,-
Pris:
500,-
Vin av haskap/blå honningbær.
- Volum: 0,375 liter.
- Kork: Diam naturkork
- Alkoholprosent: 11%
- Syre: 9,3 g/l
- Sukker: under 3 g/l
- Ufiltrert.
- Tilsett sulfitt
- Passar til: Ost, som aperitiff
- Server temperert (16-18 grader).
Bæra er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadeverknader.Nærmare informasjon finn du her »
Pris:
189,-
Ein halvfast upasteurisert kvitost. Trave er lagra i 6-12 mnd. Den kan variera på smak alt etter når dei tar den ut frå lageret.Passar til: Ostefatet, småspising, ostesmørbrødet – osteelskarar finn alltid råd!
Pris:
135,-
Fyldig, smakfull og med god sødme. Den er svakt syrleg, med ein karakteristisk aroma lang lang ettersmak. 0,25 liter.Passar ypparleg både til kjøt og fisk.
Pris:
55,-
Kaffi frå kaffibrenneriet Drøs på Sand. Filtermalt. Lettbrent.
Pris:
135,-
Lærebok om vin, kunsten å forstå stil og kvalitet. Av Jarle Madsen, wset wine educator, Jarles vinskole
Pris:
429,-
Skikkeleg digg spekepølse av hjort, med rødvin. Med kjøt fra Aarhus i Suldal.
Pris:
140,-