Gardsbutikk

Ope etter avtale måndag - fredag 10-18 og laurdag 10-15. Ring vinbonden 95969809 viss du vil besøka gardsbutikken.  

Druegelé frå Hebnes vingard

Mengde: 110 gram. Framstilt av: Råsaft av vindruer, sukker, fruktpektin. 1 dl råsaft og 75 g tilsett sukker per 100 g vare. Oppbevar kaldt og mørkt. Haldbar uopna 6-12 månader etter produksjon. Opna: 1 månad i kjøleskap.

Pris:

75,-

Handlenett Hebnes vingard

Pris:

150,-

Vinopnar Hebnes vingard

Pris:

100,-

Forkle Hebnes vingard

Pris:

500,-

Honeyberry, vin frå Hebnes vingard

Vin av haskap/blå honningbær.
- Volum: 0,375 liter.
- Kork: Diam naturkork
- Alkoholprosent: 11%
- Syre: 9,3 g/l
- Sukker: under 3 g/l
- Ufiltrert.
- Tilsett sulfitt
- Passar til: Ost, som aperitiff
- Server temperert (16-18 grader).
Bæra er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadeverknader.Nærmare informasjon finn du her »

Pris:

189,-

Rabben Trave fra Ryfylke gardsysteri

Ein halvfast upasteurisert kvitost. Trave er lagra i 6-12 mnd. Den kan variera på smak alt etter når dei tar den ut frå lageret.Passar til: Ostefatet, småspising, ostesmørbrødet – osteelskarar finn alltid råd!

Pris:

135,-

Eplemost fra Fuglastein fruktgard

Fyldig, smakfull og med god sødme. Den er svakt syrleg, med ein karakteristisk aroma lang lang ettersmak. 0,25 liter.Passar ypparleg både til kjøt og fisk.

Pris:

55,-

Kaffi frå Drøs

Kaffi frå kaffibrenneriet Drøs på Sand. Filtermalt. Lettbrent.

Pris:

135,-

Vinåpneren

Lærebok om vin, kunsten å forstå stil og kvalitet. Av Jarle Madsen, wset wine educator, Jarles vinskole

Pris:

429,-

Spekepølse fra Aarhus

Skikkeleg digg spekepølse av hjort, med rødvin. Med kjøt fra Aarhus i Suldal.

Pris:

140,-

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.