Vin

Bilde av to personer som samler inn druer til vin

Vinane våre

Rondo rosé 2023

Rosévin av Rondo

Råstoff: Rondo 100%
Alkoholprosent: 12,5%
Syre: 7 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfittDruene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden

Solaris 2023

Kvitvin frå Hebnes, 2023

Råstoff: Solaris 90%. Muscaris 10%
Alkoholprosent: 11%
Syre: 9 g/l
Sukker: under 3 g/l
Hausta for hand.
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.

Kraftbobler 2022

Musserande druevin frå Hebnes, årgang 2022

Råstoff: 100% Solaris
Alkohol: 11,5%
Syre: 7 g/l
Sukker: mindre enn 3 g/l
Hausta for hand. Musserande vin laga på tradisjonell metode.
Lees 16 månader. Ridling i tre veker.

Honeyberry 2023

Haskapvin av blå honningbær 2023

Råstoff: Honningbær/haskap (Boreal Beast, Blizzard og Beauty)
Alkoholprosent: 11%
Syre: 11 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Bæra er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.

Server: temperert (16-18 grader). Passar til: Ost, som aperitiff.

Soleglad 2023

Oransjevin 2023

Råstoff: Solaris 100%.
Alkoholprosent: 12%
Syre: 8 g/l
Sukker: under 3 g/l
Hausta for hand. Fermentert i amfora. Skalkontakt i 21 dagar.
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.

Lars 2023

Raudvin 2023 av Leon Millot

Råstoff: Leon Millot 100%
Alkoholprosent: 11%
Syre: 8 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden

Bruk av alkohol kan gi ulike skadeverknader.
Nærmare informasjon finn du her »
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.