Råstoff: Rondo 100%
Alkoholprosent: 12,5%
Syre: 7 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfittDruene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden
Råstoff: Solaris 90%. Muscaris 10%
Alkoholprosent: 11%
Syre: 9 g/l
Sukker: under 3 g/l
Hausta for hand.
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Råstoff: 100% Solaris
Alkohol: 11,5%
Syre: 7 g/l
Sukker: mindre enn 3 g/l
Hausta for hand. Musserande vin laga på tradisjonell metode.
Lees 16 månader. Ridling i tre veker.
Råstoff: Honningbær/haskap (Boreal Beast, Blizzard og Beauty)
Alkoholprosent: 11%
Syre: 11 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Bæra er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Server: temperert (16-18 grader). Passar til: Ost, som aperitiff.
Råstoff: Solaris 100%.
Alkoholprosent: 12%
Syre: 8 g/l
Sukker: under 3 g/l
Hausta for hand. Fermentert i amfora. Skalkontakt i 21 dagar.
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Råstoff: Leon Millot 100%
Alkoholprosent: 11%
Syre: 8 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden