1) Omvising og vinsmaking med lokalmat og -drikke
Passar for: Inntil 48 personar
Varigheit: 2 timar +
Pris: Minstepris 5900,- + 590 per person over 10
Innhald: Opplev ei guida omvising i vinmarka og vinsmaking av tre av gardens eigne vinar inne i vineriet. Mat kan bestillast i tillegg, der me tilbyr enten ein smakfull sandwichlunsj (260 per person) eller lokalmat-tallerken (350 per person).Når du kjem med ei gruppe utanom opningstid, vil vingarden vera reservert berre for dykk, og de får heile opplevinga for dykk sjølve.
2) Forløs din indre vinbonde!
Passar for: Maks 8 personar
Varigheit: 6 timar
Pris: Be om tilbod
Innhald: Bli med på ein ekte arbeidsdag på vingarden! Arbeidet kan variere etter sesongen, og kan inkludere å rydde greiner etter beskjæring (ta med dine eigne grillbrikettar heim!), luking, soping, slåing, og etter avtale, etikettering og anna innearbeid. Når: Tilgjengelig i april, mai, august og september.
Praktisk informasjon: Kle deg for å vera ute i all slags vêr. Arbeidet er ikkje tungt, men krev at du er klar for litt fysisk aktivitet. Gi beskjed om du har diabetes, astma eller andre tilhøve me bør vere merksame på.Ein typisk dag inneheld ei formiddagsøkt i vinmarka, ein solid lunsj, ei ettermiddagsøkt, evaluering av dagens innsats, vinsmaking med snacks, og utdeling av diplom for innsatsen din på vingarden. All mat og drikke er inkludert.
Meir informasjon? Meir skreddarsydd? Send ein e-post til booking@hebnesvingard.no eller ring vinbonden Arild Hebnes på 959 69 809.